Τυφλά ερωτευμένη χαρακτήρισε ο πατέρας της την πρώην παίκτρια ριάλιτι Έλενα Πολυχρονοπούλου, που οδηγήθηκε στην φυλακή με τον σύντροφό της για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η οικογένειά της είναι συγκλονισμένη με την υπόθεση.

Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή TLive του Alpha ανέφερε πως η κόρη του είναι αθώα, τονίζοντας ότι είναι απίθανο να γνώριζε κάτι για τη διακίνηση των ναρκωτικών, καθώς και ότι όταν έμαθε ο σύντροφός της ότι έκανε χρήση είχαν χωρίσει για ένα διάστημα.

«Πιστεύουμε και ξέρουμε ότι η κόρη μας είναι αθώα. Δεν έχουμε μιλήσει με την ίδια. Δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε με αυτές τις συνθήκες που είναι έτσι διαμορφωμένες λόγω covid, δεν μπορούσαμε να πούμε τίποτα πέρα από τηλεφωνικά, συγκεκριμένα πράγματα, αν είσαι καλά, να πεις την αλήθεια και τίποτα άλλο» ανέφερε.

Ο πατέρας της είπε πως όλα τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στην κόρη του παρόλο που δεν ήταν υπαίτια για κάτι τέτοιο, τονίζοντας ότι «εξαφανίστηκε αυτός ο άνθρωπος από το κάδρο. Η κόρη μου είναι ένα παιδί κοντά στα 30 χρονών, έτοιμη να δημιουργήσει την δική της οικογένεια. για να είμαστε ειλικρινείς Ξέρουμε τι παιδί έχουμε βγάλει. Απλά Είμαστε συγκλονισμένοι, αυτό μόνο σας λέω μόνο».

«Ήταν τυφλά ερωτευμένη και ο έρωτας πραγματικά τυφλώνει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Είναι ίσως κάτι που εγώ και η μητέρα της βλέπαμε, δεν το έβλεπε η ίδια ή δεν ήθελε να το καταλάβει. Είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου. Το πρόβλημα της χρήσης εμείς δεν το γνωρίζαμε» υποστήριξε.

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Είχαν χωρίσει όταν τον είχε πιάσει να κάνει χρήση

Σχετικά με τη γνωριμία και τον χωρισμό τους για ένα διάστημα, ο πατέρας της 29χρονης είπε ότι «γνωρίστηκαν σε βραδινό κλαμπ. Πήγε με την παρέα της και εκεί δούλευε εκείνος ως μπάρμαν. Συμπληρωμένα ήταν περίπου τρία χρόνια μαζί με κάποια διακοπή. Είχαν χωρίσει όταν τον είχε πιάσει να κάνει χρήση. Όταν επανασυνδέθηκαν υποτίθεται ότι όλα αυτά είχαν λυθεί».

Χαρακτήρισε τον σύντροφό της ήρεμο παιδί, λέγοντας ότι ερχόταν σπίτι τους, σημειώνοντας ότι «τρώγαμε τα ίδια πίναμε τα ίδια», ωστόσο τον χαρακτήρισε «τεμπέλη», λέγοντας ότι δεν ήταν άνθρωπος για οικογένεια.

«Αν έπαιρνε 100 ευρώ σήμερα θα έλεγε είμαστε ωραία “θα δουλέψω τον επόμενο μήνα”. Αυτό μας προβλημάτιζε και της το είπαμε. Η κόρη μου έκανε τρεις δουλειές για να τους συντηρήσει» είπε χαρακτηριστικά.

«Η κόρη μου δεν κρατά μυστικά. Στις φίλες της θα πάρει να πει το ίδιο γεγονός 15 φορές την ημέρα. Να ξέρει κάτι τέτοιο να το κρατάει μυστικό μου φαίνεται απίστευτο. Την εξάρτηση τη γνώριζε, αλλά οποιαδήποτε άλλη κίνηση παραβατική όχι. Εκτός αν ο νεαρός πήγε να κάνει κάτι για πρώτη φορά και ως αδαής έπαθε αυτό που έπαθε» κατέληξε.