Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκαν η πρώην παίκτρια ριάλιτι, Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της για τα σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης, μετά την απόφαση να προφυλακιστούν καθώς δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή για την αθωότητά τους κατά την απολογία τους.

Όπως μετέδωσε το Mega, το ζευγάρι μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό, όπου βρίσκεται προσωρινά κρατούμενο μέχρι τη δίκη της υπόθεσης.

Την ίδια στιγμή σοκαρισμένοι είναι οι γονείς της πρώην παίκτριας ριάλιτι με τη μητέρα της να ξεσπά και να υποστηρίζει ότι η κόρης της παγιδεύθηκε.

Η μητέρα της 29χρονης μιλώντας στο Mega, κάνει λόγο για μια άδικη απόφαση που καταστρέφει όπως λέει το παιδί της και στιγματίζει ολόκληρη την οικογένεια. Μάλιστα όταν την είδε να βγαίνει από τα δικαστήρια με χειροπέδες, έζησε μια από τις χειρότερες στιγμές της ζωής της.

«Την έμπλεξαν την κόρη μου. Το παιδί μου δεν κάνει ούτε τσιγάρο. Είμαστε συντετριμμένοι. Μερικές φορές ο έρωτας τυφλώνει και δεν βλέπεις ποιον άνθρωπο έχεις μπροστά σου» σημείωσε.

«H κόρη μου έχει μπλεχτεί από το πουθενά. Ποτέ δεν έκανε χρήση ναρκωτικών. Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας και πρέπει να είμαστε δυνατοί για να την στηρίξουμε» πρόσθεσε.