Με την αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης» ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της Super League, εκεί όπου ο Αρης και ΟΦΗ έμειναν ισόπαλοι στο 0-0.

Ετσι το τριήμερο έκλεισε όπως ξεκίνησε, αφού το Σάββατο (11/9) στο πρώτο ματς της σεζόν ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας Τρίπολης επίσης δεν βρήκαν δίχτυα, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που μερικές ώρες μετά επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-0 χάρις σε 2 τέρματα του Καρλίτος και από 1 των Μαουρίτσιο, Αλεξανδρόπουλου.

Την Κυριακή το «μενού» ξεκίνησε στο Πανθεσσαλικό, όπου ο Βόλος κέρδισε 2-1 τη Λαμία με τα γκολ των Μπαρτόλο, Φαν Βεέρτ, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Τιρόνε. Αμέσως μετά στην Τούμπα είχαμε την πρώτη μεγάλη έκπληξη της σεζόν καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα με σκόρερ των Κόντε νίκησε τον ΠΑΟΚ με 1-0.

Στα 2 βραδινά παιχνίδια της χθεσινής ημέρας η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Ιωνικού σε μία αναμέτρηση όπου τα γκολ της πέτυχαν ισάριθμα καλοκαιρινά της αποκτήματα (Λε Ταλέκ, Αμραμπα, Τσούμπερ), ενώ ο Ολυμπιακός παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Ατρόμητο.

Ετσι οι «πράσινοι» είναι στην κορυφή λόγω καλύτερου goal average από ΑΕΚ, ΠΑΣ και Βόλο που είναι οι μόνες ομάδες που κέρδισαν.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρ. 0-0
Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμ. 4-0
Βόλος – Λαμία 2-1
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
ΑΕΚ – Ιωνικός 3-0
Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-0
Άρης – ΟΦΗ 0-0

Η βαθμολογία

Η επόμενη (2η) αγωνιστική:

Σάββατο 18/9

Ιωνικός – Άρης 20:30 (Cosmote)

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 20:30 (Novasports)

Κυριακή 19/9

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 16:00 (Cosmote)

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 18:15 (Novasports)

ΟΦΗ – ΑΕΚ 18:15 (Cosmote)

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 20:30 (Novasports)

Λαμία – Ολυμπιακός 20:30 (Cosmote)