Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο Γιάννης Ματζουράνης, γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό ως «Εθνικάρας».

To τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Ματζουράνης νοσηλευόταν σε ΜΕΘ, με την υγεία του να έχει επιβαρυνθεί λόγω και της περιπέτειάς του με τον κορονοϊό τον Ιούλιο.

Την είδηση που βύθισε στη θλίψη το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο έχασε μία εμβληματική φωνή που έχει ακουστεί στα γήπεδα της χώρας, επιβεβαίωσε ο γιος του Γιώργος.

Ο Ματζουράνης ήταν ένα πραγματικό υπόδειγμα οπαδού που λάτρευε τον Εθνικό Πειραιά, αλλά και την εθνική ομάδα. Το «Πάμε Εθνικάραααααα» ήταν ένα σύνθημα που έχει στιγματίσει γενιές και ο 87χρονος κυρ-Γιάννης από την Κυνουρία, λατρεύτηκε από τους οπαδούς όλων των ομάδων. Έγινε μέχρι και τραγούδι από τον Νίκο Καρβέλα κάποτε.

Από ηλικία 10 ετών παρακολουθούσε τον Εθνικό και δέθηκε με την ομάδα. Την ακολουθούσε παντού όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη και στα δύσκολα χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 2014, όταν άρχισαν τα πρώτα προβλήματα υγείας, έλεγε ότι είχε χάσει μόλις 12 ματς!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.