Μεγάλη είναι η αγωνία για την πορεία της υγείας της διασωληνωμένης εγκύου με κορονοϊό στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης, καθώς οι γιατροί δίνουν μεγάλη μάχη από το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το creta24.gr, οι γιατροί αρχικά είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν σε καισαρική, για να βελτιώσουν την αναπνευστική λειτουργία της γυναίκας, παρόλο που διανύει την 25η εβδομάδα κύησης.

Δυστυχώς όμως, όπως μεταδίδει η τοπική σελίδα, κι αφού όλα ήταν έτοιμα για τη δύσκολη επέμβαση, κρίθηκε πως δεν μπορούσε να προχωρήσει η καισαρική τομή λόγω της πιθανής αστάθειας που παρουσίαζε η έγκυος γυναίκα.

Οι γιατροί παρακολουθούν στενά την 36χρονη και δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια να πάρουν το βρέφος, κάτι που θα επιχειρήσουν πιθανότατα το βράδυ εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν ή αύριο το πρωί.

Όπως μετέδωσε το Mega, το δίλημμα είναι μεγάλο καθώς αν γίνει η καισαρική σε αυτή την εβδομάδα κύησης, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες το έμβρυο να μην καταφέρει να επιβιώσει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.