Ένας ανήλικος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον εθνικό δρόμο Τρίπολης- Καλαμάτας, λίγο μετά τη σήραγγα στο ύψος του Καλογερικού, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε τετραμελής οικογένεια ανατράπηκε. Οι γονείς και το ένα παιδί τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίστηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ενώ η μητέρα βρίσκεται στο χειρουργείο.

Αιτία για το θανατηφόρο αυτό τροχαίο είναι οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή. Είναι ενδεικτικό πως σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου στην ορεινή Πελοπόννησο υπάρχει ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη. Οι οδηγοί, σύμφωνα με την τροχαία, θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Παράλληλα, μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Καλαμάτας- Σπάρτης, ενώ αποκαταστάθηκε το πρόβλημα με τη νταλίκα στο Λεβίδι και άνοιξε η εθνική οδός Τρίπολης- Σπάρτης, που είχε διακοπεί η κυκλοφορία από την έντονη χιονόπτωση στο ύψος της Μανθυρέας.

Από την Τρίπολη προς τη Σπάρτη, τα αυτοκίνητα άρχισαν να κινούνται με πολύ χαμηλή ταχύτητα και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες. Λόγω της έντονης χιονόπτωσης και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος έχουν σημειωθεί τροχαία ατυχήματα σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου.