Περαστικά στο υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, ευχήθηκε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των πυρκαγιών στην Αττική, που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας (16/8).

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ξεκινώντας την ενημέρωση είπε πως «ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής και είναι βέβαιο ότι θα νικήσει και σε αυτή τη μάχη».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς, υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έχει μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων (Αγία Όλγα).

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Ο κ. Χαρδαλιάς παραμένει στο νοσοκομείο, όπου παρακολουθείται από ιατρούς της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο