Με σύνθημα «Έλα και εσύ, ενίσχυσε το κοινωνικό παντοπωλείο και βάλε τρίποντο στη ζωή», το γραφείο Αθλητισμού σε συνεργασία με τη διεύθυνση κοινωνικής προστασίας του δήμου Χανίων, διοργανώνουν χριστουγεννιάτικο παιδικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3Χ3, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «Κλαδισού».

Στο τουρνουά, στόχος του οποίου είναι η συγκέντρωση τροφίμων από τους συμμετέχοντες για τους ωφελούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Χανίων, μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 12 ετών.

«Με το χριστουγεννιάτικο τουρνουά επιδιώκουμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της αθλητικής παιδείας σε άτομα νεαρής ηλικίας, καθώς επίσης και να τα ευαισθητοποιήσουμε σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης» τόνισε το μεσημέρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Μανώλης Αδοντάκης.

«Οι μικροί αθλητές θα δώσουν το μήνυμα ότι μπορούν να προσφέρουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, ευαισθητοποιώντας και τους ενήλικες να προβούν σε ανάλογες πράξεις» τόνισε από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Μανώλης Φραγκάκης.

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη συνέντευξη Τύπου, το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί, ενώ στις 12.30 θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου ενημερωτικές ομιλίες με θέμα «Ο ρόλος της διατροφής και της άσκησης», από τον διατροφολόγο- διαιτολόγο, Αιμίλιο Τσεπέτη και «Πώς θα διαχειριστούμε αποτελεσματικά την ήττα και τη νίκη» από την ψυχολόγο- γυμνάστρια, Λίνα Ψούνη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.