Ανέκφραστος και ήρεμος συνεχίζει να είναι ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. Την περισσότερη ώρα, μέχρι στιγμής, την περνάει στο κελί του, στην έκτη πτέρυγα, μαζί τον συγκρατούμενό του, πρώην σωφρονιστικό με τον οποίο έχει επιλέξει να βρίσκεται, σύμφωνα με το υλικό μέσα από τον Κορυδαλλό, που εξασφάλισε το MEGA.

Τις επόμενες ημέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα αναλάβει την γραφειοκρατική δουλειά για την τροφοδοσία της φυλακής, καθώς από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει να εργαστεί, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στη διευθύντρια του σωφρονιστικού καταστήματος.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει τα πρώτα του επισκεπτήρια εκτός από τον συνήγορο υπεράσπισής του, με τους γονείς και τον αδερφό του να τον επισκέπτονται.

Γλυκά Νερά: Βίντεο ντοκουμέντο από τον Κορυδαλλό

Νέο αποκαλυπτικό υλικό έχει καταγράψει τον κατηγορούμενο τον οποίο δείχνει να συνομιλεί πιθανόν με συγγενικό του πρόσωπο, χρησιμοποιώντας το καρτοτηλέφωνο της έκτης πτέρυγας.

Στο αποκαλυπτικό υλικό ο πιλότος φαίνεται να έχει τον αυτοέλεγχό του, από την στάση του σώματος του δεν παραπέμπει σε άτομο που νοιώθει ενοχές, ενώ γυρνά και με αργά βήματα επιστρέφει στο κελί του.

«Οπωσδήποτε είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει συναισθήματα και είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει ενοχές. Δεν ζητάει ποτέ συγγνώμη γιατί δεν έχει τύψεις» είπε στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο ψυχολόγος Δημήτρης Σούρας.