Περισσότεροι από 200 πολίτες πρόσφεραν 64 διαφορετικά είδη- συσκευασίες συνολικής ποσότητας 1000 τεμαχίων, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Νεάπολης – Συκεών (σ.σ. το Παντοπωλείο λειτουργούν ο δήμος και το Κέντρο Εργάνη από το 2011 στο πλαίσιο των κοινωνικών δομών κατά της φτώχειας), συμμετέχοντας στην κοινή δράση του δήμου και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στα είδη που συγκεντρώθηκαν περιλαμβάνονται,μεταξύ άλλων, ελαιόλαδο, αλεύρι, μακαρόνια, ρύζι, φακές, βρεφικό γάλα και κρέμες, κονσέρβες, μαρμελάδες και δημητριακά.

Στο χώρο συγκέντρωσης των προσφερόμενων ειδών πρώτης ανάγκης (μπροστά από τη Θύρα 3 του γηπέδου της Τούμπας) βρέθηκαν,χθες, και όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ο προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Κώστας Λαγωνίδης, που προέτρεπαν τους φιλάθλους να στηρίξουν την όλη προσπάθεια.

Εξάλλου, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, αντί εισιτηρίου, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Εστιατόριο – Συσσίτιο του δήμου, πρόσφεραν και όσοι παρακολούθησαν την χθεσινοβραδινή παράσταση “Ο μύθος των Ατρειδών” του Ευριπίδη, που παρουσιάσθηκε από το θέατρο «Γέννεσις» σε σκηνοθεσία Αλέξη Μίγκα, στο δημοτικό θέατρο Συκεών.