Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, έκρινε την αυριανή (16 Ιουνίου) απεργία της ΑΔΕΔΥ παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί, όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των Μέσων Μεταφοράς.

Κατεπείγουσα αγωγή κατά της ΑΔΕΔΥ από Κεραμέως 

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως κατέθεσε νωρίτερα κατεπείγουσα αγωγή κατά της ΑΔΕΔΥ σχετικά με την 24ωρη αυριανή απεργία (16/6)για τη διασφάλιση των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Δεν μπορεί όμως και δεν πρέπει να θέσει σε κίνδυνο μια κρίσιμη δοκιμασία για το μέλλον περισσότερων των 100.000 υποψηφίων».

Η υπουργός ζητά επίσης να προβλεφθεί η χρήση Μέσων Μαζικής Μεταφοράς έως τις 10:00 ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στα εξεταστικά κέντρα οι υποψήφιοι.

ΕΣΗΕΑ: 4ωρη στάση εργασίας στον Τύπο

Τετράωρη στάση εργασίας κατά της ψήφισης του εργασιακού νομοσχεδίου, κήρυξε για αύριο Τετάρτη, 16/6, η ΕΣΗΕΑ, για όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Συντακτών καλεί σε στάση από τις 14:00 έως τις 18:00.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.