«Έβλεπα τη μητέρα μου να παρασύρεται ανήμπορη»

Πώς περιγράφει τη χθεσινή του περιπέτεια ένας πελάτης του σούπερ μάρκετ στο Ίλιον


ΕΛΛΑΔΑ
10:27
25/10/2014
«Έβλεπα τη μητέρα μου να παρασύρεται ανήμπορη»
loading

Στιγμές αγωνίας έζησαν χθες όσοι βρέθηκαν στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Ίλιον, που «βούλιαξε» από τη νεροποντή.

«Αφού τελειώσαμε τα ψώνια μας, προσπαθήσαμε να φύγουμε από το σούπερ μάρκετ. Παρόλ' αυτά δεν τα καταφέραμε. Τα ορμητικά νερά δεν άφηναν το αυτοκίνητο να βγει από τη ράμπα. Κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο, προσπαθώντας να ανεβούμε με τα πόδια, ενώ το κύμα που ερχόταν παρέσυρε τη μητέρα μου».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στο newsbeast.gr και το Γιάννη Κέμμο ένας από τους πελάτες του σούπερ μάρκετ στο Ίλιον, ο οποίος εγκλωβίστηκε χθες το βράδυ στο χώρο του πάρκινγκ.

«Έβλεπα τη μητέρα μου να παρασύρεται ανήμπορη από τα νερά κι εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μετά από πολύ προσπάθεια και πάλη με τα στοιχεία της φύσης, καταφέραμε να βγούμε έξω. Δεν με ενδιαφέρει που καταστράφηκε το αυτοκίνητό μου. Το μόνο που υπολογίζω είναι το γεγονός ότι καταφέραμε να βγούμε σώοι έξω και η περιπέτειά μας είχε αίσιο τέλος», συνεχίζει την περιγραφή του ο ίδιος άνθρωπος.

Σύμφωνα με τον γγ Πολιτικής Προστασίας κ.Σ. Τσόκα, από τη χθεσινή θεομηνία προβλήματα έχουν σημειωθεί σε 10 δήμους, ενώ έχουν παρασυρθεί από τα νερά 250 με 300 αυτοκίνητα. Επίσης ζημιές υπάρχουν σε σπίτια και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία καταγραφής τους. Όπως, είπε χθες μέσα σε μιάμιση ώρα έπεσαν 14 εκατοστά νερού, ενώ αν έβρεχε όλη ημέρα υπό κανονικές συνθήκες το ύψος της βροχής θα έφθανε τα 5 εκατοστά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει