Καταγραφή των ζημιών της κακοκαιρίας στον Πειραιά

Σύσκεψη υπό τον Γιάννη Μώραλη


ΕΛΛΑΔΑ
14:48
25/10/2014
Καταγραφή των ζημιών της κακοκαιρίας στον Πειραιά
loading

Τηλεφωνικό κέντρο για την καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν σε σπίτια στον Πειραιά απο τη χθεσινή νεροποντή, θα λειτουργήσει απο σήμερα ο δήμος, ενώ οι επαγγελματίες που επλήγησαν, θα μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, που έχει και την αρμοδιότητα.

Αυτό αποφασίστηκε σήμερα, σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποίηθηκε το πρωί στο Δημαρχείο της πόλης, μετά απο πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη και στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης οι αντιδήμαρχοι και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά Βασίλης Ταταρόπουλος.

Αμέσως μετά τη σύσκεψη, συνεργεία της Περιφέρειας ξεκίνησαν την οριοθέτηση των πληγεισών περιοχών προκειμένου εν συνεχεία τα τεχνικά κλιμάκια του δήμου Πειραιά να μπορούν πραγματοποιήσουν καταγραφή ζημιών σε οικίες και αντίστοιχα τα συνεργεία της Περιφέρειας σε επαγγελματικούς χώρους.

Οι δημότες Πειραιά των οποίων έχουν πληγεί οι οικίες μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 213-1601802, 213-1601866 και στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών (Ηρώων Πολυτεχνείου 19, 3ος όροφος) προκειμένου να δηλώσουν τη ζημιά: Σήμερα Σάββατο από τις 14:00 έως τις 20:00 Κυριακή 10:00 έως τις 15:00 και από Δευτέρα 8:00 π.μ. έως 14:00.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει