Διεθνές Συνέδριο με θέμα «Αγορές Εμπορευμάτων, Περιβάλλον και Αλλαγή Κλίματος», διοργανώνεται στις 22 Νοεμβρίου στην Αθήνα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με κύριο ομιλητή τον 45ο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και βραβευμένο με το Νόμπελ Ειρήνης Αλ Γκορ.

Στην ομιλία του με θέμα «Οικολογική Σκέψη και Οικονομική Ανάπτυξη τον 21ο αιώνα» ο Αλ Γκορ θα αναφερθεί στη δυναμική σχέση της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης και την Κλιματικής Αλλαγής και θα ενθαρρύνει την επιχειρηματική κοινότητα να συμπεριλάβει στο στρατηγικό της σχεδιασμό, τις περιβαλλοντικές παραμέτρους λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις οικονομικές όσο και τις κοινωνικές και πολιτικές τους διαστάσεις.

Στο Συνέδριο θα μιλήσουν, επίσης ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Centre for Global Energy Studies, Λεωνίδας Δρόλλας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Camco, Scott McGregor, καθώς και ο ανταποκριτής της Thomson Reuters σε θέματα Αγορών Περιβάλλοντος Gerard Wynn.

Αφού ολοκληρωθούν οι ομιλίες θα διοργανωθεί Ανοιχτή Συζήτηση με θέμα «Εμπορεύματα & Οικονομική Ανάπτυξη». Το συνέδριο διοργανώνεται από τη Marfin Popular Bank και τη θυγατρική της στην Ελλάδα, Marfin Egnatia Bank.