«Εξαιρετικό παιδί» χαρακτήρισε την 20χρονη Καρολάιν, που σκότωσαν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά οι αδίστακτοι κακοποιοί που μπούκαραν στο σπίτι για να κλέψουν, η δασκάλα της στην Αλόνησσο.

«Ήταν εξαιρετικό παιδί, πάντα πετυχημένη σε ό,τι έκανε. Όλοι συμπάσχουμε με αυτό το δράμα. Ένας άνθρωπος που θέλει να προστατέψει ένα μωρό, θα κάνει τα πάντα. Η Καρολάιν σίγουρα ήθελε να προστατέψει το παιδί της. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς νιώθει ο 32χρονος. Πάντα θα τη θυμάμαι έτσι χαρούμενη, ήταν πολύ αξιόλογο πλάσμα, είναι πολύ κρίμα αυτό που έχει γίνει» είπε η Μαριλένα Πονηράκη στον ΑΝΤ1.

Πού κινούνται οι έρευνες

Η ειδική ομάδα του Ανθρωποκτονιών που έχει συσταθεί για να εξιχνιάσει το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, κινείται σε δύο κατευθύνσεις. Από τη μία σκιαγραφούν το προφίλ των τριών εισβολέων και από την άλλη, συνθέτουν το σκηνικό του θανάτου στη μονοκατοικία της οδού Παναγούλη.

Όλα δείχνουν ότι από κάπου η συμμορία των δολοφόνων ληστών έμαθαν για τα χρήματα που έκρυβε σε χρηματοκιβώτιο η οικογένεια του πιλότου. Τους παρακολουθούσαν μέρες και κατέγραψαν όλες τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας τους πριν περάσουν στην τελευταία και πιο ειδεχθή φάση του σχεδίου τους, αναφέρει το MEGA.

Μέχρι και το γεγονός ότι η 20χρονη Καρολάιν ήταν άριστη γνώστης του kick boxing φαίνεται πως είχαν υπόψη τους και για αυτό και την έδεσαν για να μη μπορεί να αντιδράσει. Όταν έβαλε τις φωνές αποφάσισαν να της κλείσουν για πάντα το στόμα δένοντας τη πισθάγκωνα και προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο.

Το συγκλονιστικό είναι ότι σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας, κάποια στιγμή άκουσε τον έναν από τους τρεις δράστες να λέει στην 20χρονη σύζυγο του «πες μας που είναι τα λεφτά, θα σκοτώσουμε το μωρό».

Η οικογένεια είχε προχωρήσει πρόσφατα στην αγορά οικοπέδου και το ποσό των 15.000 ευρώ -που άρπαξαν οι δράστες- φαίνεται πως προοριζόταν για τα διαδικαστικά της αγοραπωλησίας.

Η Αστυνομία επικεντρώνεται σε αυτό το στοιχείο και γι’ αυτό ζήτησε από τον 32χρονο να αναφέρει πότε έκανε την ανάληψη του ποσού και το δρομολόγιο που ακολούθησε. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, θα συγκεντρωθεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, βάσει του δρομολογίου του πιλότου, ώστε να διαπιστωθεί αν τον ακολούθησε κάποιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές έχουν στα χέρια τους βίντεο με έναν ύποπτο άνδρα, ο οποίος στις 05:30 τα ξημερώματα της Τρίτης βρίσκεται έξω από το μεζονέτα.

Ήδη το βίντεο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, έχει μεγεθυνθεί η εικόνα και προσπαθούν να δουν τα πάντα από εκεί.

Οι αστυνομικοί περιμένουν να ηρεμήσει ο 32χρονος άνδρας, ο οποίος όπως είναι λογικό βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, και στη συνέχεια να προσπαθήσει να θυμηθεί λέξεις που θα βοηθήσουν τις αρχές να βρουν την εθνικότητα των δραστών.