Σε σοκ βρίσκεται και η κοινωνία της Αλοννήσου μετά την είδηση του θανάτου της 20χρονης Caroline, που έζησε και μεγάλωσε στο νησί και δολοφονήθηκε σήμερα τα ξημερώματα στα Γλυκά Νερά.

Η μόλις 20 χρόνων, μητέρα ενός 11μηνου παιδιού δολοφονήθηκε άγρια μπροστά στα μάτια του μωρού και του συζύγου της, τον οποίο είχαν δέσει σε καρέκλα, οι τρεις δράστες.

Ο Δήμαρχος του νησιού Πέτρος Βαφίνης,μίλησε στην ΕΡΤ Βόλου και δεν έβρισκε λόγια για να περιγράψει το σοκ που έχουν υποστεί, από την ώρα που έμαθαν τα θλιβερά νέα. Περιέγραψε την Caroline ως ένα γλυκύτατο πλάσμα, ένα υπέροχο νέο παιδί, γεμάτο ενέργεια που συμμετείχε σε διάφορες δράσεις που γίνονταν στο νησί.

Η Caroline μεγάλωσε στην Αλόννησο, όταν οι γονείς της μετακόμισαν στο νησί (ο πατέρα της βρετανικής καταγωγής και η μητέρα της με καταγωγή από Φιλιππίνες) και οποίοι εξακολουθούν να μένουν στο νησί και έτσι η αδικοχαμένη 20χρονη νεαρή μητέρα, τους επισκέπτονταν, συχνά.

Το πέπλο θλίψης που έχει καλύψει την μικρή κοινωνία της Αλοννήσου από την μοιραία απώλεια της Caroline έχει κάνει γνωστούς και φίλους της οικογένειας να είναι απαρηγόρητοι και να μην μπορούν να αρθρώσουν λέξη, ενώ ένα «γιατί» είναι στο στόμα όλων.