Ανοίγουν το Σάββατο οι οργανωμένες παραλίες, σύμφωνα με τις εισηγήσεις της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και τις αποφάσεις της κυβέρνησης, και με φόντο την καλοκαιρία των τελευταίων ημερών ο κόσμος αναμένεται να σπεύσει.

Οι καταγάλανες παραλίες και τα beach bar της Επανομής -λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης- ήδη προετοιμάζονται «πυρετωδώς» για να υποδεχτούν τους πρώτους πελάτες της σεζόν, την ώρα που τα τηλέφωνα για κρατήσεις σε ξαπλώστρες και ομπρέλες χτυπούν σε καθημερινή βάση. «Μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών δεν έχει σταματήσει να χτυπά το τηλέφωνο από πελάτες, κυρίως Θεσσαλονικείς, για κρατήσεις σε ξαπλώστρες και ομπρέλες για την πρώτη μέρα της λειτουργίας μας. Φαίνεται φέτος ότι η κίνηση θα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με πέρυσι και θα γεμίζουν πολύ γρήγορα οι 300 ομπρέλες του μαγαζιού», τονίζει στο ThessToday.gr ο Στάμος Κίνδερλης, ιδιοκτήτης beach bar στην Επανομή, συμπληρώνοντας ότι το ποσοστό των Θεσσαλονικέων που τηλεφωνούν για κρατήσεις αγγίζει το 90%.

Ωστόσο, η απαγόρευση της μουσικής στην εστίαση «θορύβησε» και τους ιδιοκτήτες των beach bar, που όπως επισημαίνουν στο ThessToday.gr σε περίπτωση που ισχύσει και φέτος, θα φέρει 40% μείωση στην καταναλωτική κίνηση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.