Στην Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία ο Ανδρέας Λοβέρδος

«Να βάλετε την άθληση στη ζωή σας και εκτός ωρών του σχολείου» είπε στους μαθητές


ΕΛΛΑΔΑ
17:20
30/09/2014
Στην Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία ο Ανδρέας Λοβέρδος
2
loading

Με τον διευθυντή και τους καθηγητές της Αθωνιάδας Εκκλησιαστικής Ακαδημίας συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος από χθες πραγματοποιεί προγραμματισμένη επίσκεψη στο 'Αγιο Όρος. Ο υπουργός μάλιστα μοίρασε και μπάλες στους μαθητές στο πλαίσιο του προγράμματος του «Κοινωνικού Σχολείου».

«Να ακούτε τον γυμναστή σας σε ό,τι σας λέει και να προσπαθήσετε να βάλετε την άθληση στην ζωή σας και εκτός των ωρών του σχολείου», τόνισε απευθυνόμενος στους μαθητές. «Η υγεία δεν εξαρτάται από το φάρμακο, αλλά από την καλή διατροφή και την άθληση. Το φάρμακο είναι να θεραπεύει τις αρρώστιες» πρόσθεσε.

Στους μαθητές και στο εκπαιδευτικό προσωπικό της Αθωνιάδας μίλησε και ο σύμβουλος σχολικού αθλητισμού του Υ.ΠΑΙ.Θ. Σάκης Τζαλαλής και τους ανέλυσε τους άξονες του «Κοινωνικού Σχολείου», δίνοντας βαρύτητα στην άθληση και την καταπολέμηση της παχυσαρκίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Styl-g

    Αλλωστε Ολες οι φυλακές πρέπει να προσφέρουν αθλητισμο στους εγκλείστους τους..

  2. avatar Κι η αλλη πλευρα

    κάποτε η Αθωνιάδα ήταν κόσμημα.. σήμερα είναι απλά ένα λείψανο του εαυτού της... και ένα φυτώριο για να έρχονται σε επικοινωνία οι καλόγεροι με τα παιδάκια....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει