Η Κατερίνα Βρανά λατρεύει το χιούμορ και να αυτοσαρκάζεται. Το ίδιο έκανε και λίγο πριν την εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» όπου βρέθηκε καλεσμένη.

Η ανάρτηση όμως που έκανε προκάλεσε πανικό στο twitter με τους χρήστες να διχάζονται.

Η κωμικός, βρέθηκε στο πλευρό της Τζένης Μπότση, η οποία ήταν και εκείνη καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και παραφράζονται την πασίγνωστη ατάκα από την σειρά του Mega «Το σημάδι του έρωτα», έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε: «Τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η ανάπηρη;». 


Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε κύμα σχολίων με αρκετά να είναι αρνητικά και να στοχοποιούν και την Τζένη Μπότση η οποία έκανε repost την ανάρτηση της Κατερίνας Βρανά.

Η Κατερίνα Βρανά ξεκαθάρισε με νέα της ανάρτηση στα social media πως το σχόλιο είναι δικό της και της αρέσει να αυτοσαρκάζεται. «Εγώ το έγραψα αυτό. Η Τζένη το έκανε repost. Είμαι ανάπηρη και μ’ αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Μην προσβάλλεστε εκ μέρους μου γι’αυτά. Αν θέλετε να προσβληθείτε εκ μέρους μου για κάτι, να προσβληθείτε με την έλλειψη πρόσβασης για ανάπηρους στην Ελλάδα» έγραψε στην νέα της ανάρτηση.