Σε ένα κρίσιμο χειρουργείο για την πορεία της υγείας του θα υποβληθεί αυρίο 30 Μαρτίου ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Υπενθυμίζουμε ότι στις 24 Δεκεμβρίου 2017 ο παρουσιαστής επέστρεφε στο σπίτι του με τη μηχανή του,συγκρούστηκε με λεωφορείο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και βρέθηκε στο νοσοκομείο να νοσηλεύεται με βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Έκτοτε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης κάνει καθημερινές φυσιοθεραπείες, εργοθεραπείες και λογοθεραπείες.

Η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη μιλώντας στην εφημερίδα On Time αναφέρθηκε στην επέμβαση που θα υποβληθεί αύριο. «Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις».

Και υπογράμμισε: «Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος. Είναι πολλά αυτά που δε σταματάνε, οι φυσιοθεραπείες, οι λογοθεραπείες, έχει μεγάλο δρόμο ακόμα, αλλά δε σταματάμε να πιστεύουμε σε αυτόν».

Η Εβελίνα Βαρσάμη υπογράμμισε ότι είναι το προτελευταίο χειρουργείο του μιας και τον Ιούλιο θα υποβληθεί σε ακόμα μία επέμβαση. «Έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη» δήλωσε.

Σύμφωνα με την σύζυγό του η καθημερινότητά του Κωνσταντίνου Αγγελίδη παραμένει δύσκολη, όμως δεν χάνει την αισιοδοξία της. «Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω» παραδέχεται.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber