Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, ακόμα και με την κήρυξη απεργίας, εμφανίζονται οι ένστολοι σε περίπτωση που ψηφιστεί τελικά το επίμαχο άρθρο του πολυνομοσχεδίου που φέρνει σαρωτικές αλλαγές στο ασφαλιστικό τους.

Σε δηλώσεις του, έξω από τη Βουλή όπου παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα οι ένστολοι, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Χρήστος Φωτόπουλος δήλωσε πως «αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας, που είναι πέρα για πέρα δίκαια, οι ένστολοι θα κάνουν τα επόμενα βήματά τους για την αντιμετώπιση που αρμόζει σε αυτούς που τους αντιμετωπίζουν κατ’ αυτόν τον τρόπο», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αποφασιστεί απεργία.

Μάλιστα, κάλεσε τους συναδέλφους του να «μαυρίσουν» όσους βουλευτές ψηφίσουν το επίμαχο άρθρο.

Νωρίτερα, οι επικεφαλής των Ομοσπονδιών και Ενώσεων των εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος τους ανέφερε ότι η κυβέρνηση εξετάζει την υιοθέτηση βελτιωτικών κινήσεων στο επίμαχο άρθρο του πολυνομοσχεδίου που συζητείται και ψηφίζεται σήμερα στο Β’ Θερινό Τμήμα της Βουλής.

Οι εκπρόσωποι των ενστόλων συναντήθηκαν και με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος στήριξε τον αγώνα τους και επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας τον πως είναι ο ηθικός και φυσικός αυτουργός της καταλήστευσης των Ταμείων των ενστόλων».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο