Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται στα χέρια των Αρχών με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, βρέθηκε στα χέρια των Αρχών μετά από κατάθεση που έδωσε μια γυναίκα η οποία φέρεται να ανήκει στον στενό του οικογενειακό κύκλο τα τελευταία 19 χρόνια και να ήταν αυτή η κατάθεση που «έδεσε» την υπόθεση.

Η γυναίκα αυτή, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και να τόνισε πως: «Κατέθεσα την Παρασκευή γιατί είμαι μητέρα. Γέννησα πρόσφατα, αγαπάω τα παιδιά, τα λατρεύω τα παιδιά. Όφειλα να το κάνω, για να έχω καθαρή τη συνείδησή μου μέχρι το τέλος της ζωής μου».

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή, η γυναίκα αυτή φέρεται να κατέθεσε πως σε παλιότερες διακοπές σε νησί του Αιγαίου που είχε πάει με τον Δημήτρη Λιγνάδη, μαζί τους ήταν και ένας νεαρός. Τότε είδε από απόσταση τον ηθοποιό να διαπληκτίζεται έντονα με τον νεαρό ο οποίος λίγη ώρα αργότερα την πλησίασε και της είπε πως η ηλικία του είναι 15-16 ετών και όχι 18-19 όπως της είχε πει ο Δημήτρης Λιγνάδης.

TAGS