Ολοκληρώθηκε η διαδήλωση στην ισραηλινή πρεσβεία

Διοργανώθηκε ενάντια στο βομβαρδισμό της Λωρίδας της Γάζας


ΕΛΛΑΔΑ
21:59
17/07/2014
Ολοκληρώθηκε η διαδήλωση στην ισραηλινή πρεσβεία
1
loading

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, ολοκληρώθηκε η διαδήλωση έξω από την ισραηλινή πρεσβεία με αίτημα να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας.

Η συγκέντρωση διοργανώθηκε από κινήσεις Παλαιστινίων που ζουν στην Ελλάδα, συνδικάτα, πολιτικά κόμματα και οργανώσεις αλληλεγγύης ενάντια στο βομβαρδισμό της Λωρίδας της Γάζας.

Στο κάλεσμα για το συλλαλητήριο που είχε απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζεται μεταξύ άλλων πως «η σφαγή στη Γάζα συνεχίζεται αμείωτη, με τους νεκρούς να έχουν ξεπεράσει τους διακόσιους. Στην πλειοψηφία τους τα θύματα των ισραηλινών βομβαρδισμών είναι άμαχοι, ανάμεσά τους πολλά παιδιά. Για μια ακόμα φορά το Ισραήλ, ενθαρρυμένο από την ανοχή της διεθνούς κοινότητας, παραβιάζει κατάφωρα τη διεθνή νομιμότητα και καταπατά κάθε έννοια ανθρωπιάς».

Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό διοργάνωσε επίσης και το ΚΚΕ με πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar john bon corfas

    Για άλλη μια φορά οι αιώνιοι χασομέρηδες ( κκε κ σύριζα ), αφου έχουν λύσει τα προβλήματα της χώρας μας, είπαν να ασχοληθούν με τα προβλήματα των άλλων και να ταλαιπωρήσουν όλους εμάς που είχαμε δουλειά να κάνουμε με τις αδικίες που γίνονται ανα τον κόσμο. Ζω για την ώρα που θα χρειαστούν βοήθεια από τους φίλους τους τους Άραβες, με τέτοιες ωραίες συμμαχίες που κάνουνε, για να δω τι θα πάρουν. Εκτός αν έχουν δει διαδηλώσεις στις αραβιες για το κυπριακό..τοτε πάσο...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει