Σε μία ιδιαίτερα καλοκαιρινή και εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ολοκαίνουριου εστιατορίου McDonald’s στο εμπορικό πάρκο Smart Park στα Σπάτα. Η Premier Capital Hellas Α.Ε., Developmental Licensee της McDonald’s στην Ελλάδα, υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους με μουσική, παιχνίδια, πολλές εκπλήξεις και φυσικά τις αγαπημένες γεύσεις McDonald’s στις 27 και 28 Ιουνίου.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, οι φίλοι των McDonald’s έπαιξαν με τους ξυλοπόδαρους και τους ζογκλέρ, ενώ ομάδα ειδικών ετοίμασε εντυπωσιακές κατασκευές με μπαλόνια και διασκέδασε τα παιδιά με παιχνίδια και face-painting. Παράλληλα, μουσικές και χορευτικές επιλογές του ζωντανού DJ set ξεσήκωσαν τους παρευρισκομένους. Όλοι οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία McDonald’s απολαμβάνοντας μοναδικές γεύσεις στον μοντέρνο, άνετο και φιλόξενο χώρο του εστιατορίου.

Το νέο εστιατόριο στο Smart Park είναι το 19ο στην οικογένεια της Premier Capital Hellas στην Ελλάδα ενώ απασχολεί 24 εργαζόμενους συνολικά. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εστιατόρια McDonald’s στην Αθήνα με άνετους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και συνολικά 250 τραπεζοκαθίσματα. Το εστιατόριο ακολουθεί τη φιλοσοφία του LIM food design. Είναι μοντέρνο και φιλικό με στόχο όλοι οι πελάτες, ανεξαρτήτως ηλικίας, να απολαμβάνουν την εμπειρία του φαγητού McDonald’s κάθε στιγμή. Επιπλέον, αποτελεί ιδανικό οικογενειακό προορισμό, καθώς διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδικά πάρτι με διασκεδαστικά διαδραστικά παιχνίδια και ειδικό προτζέκτορα iPlay.

Με αφορμή τα εγκαίνια, ο Victor Tedesco, Managing Director της Premier Capital Hellas Α.Ε., δήλωσε «Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι στο νέο μας εστιατόριο ειδικά σχεδιασμένο για οικογένειες και παιδιά. Στόχος μας με την επένδυση αυτή ύψους 850.000 ευρώ είναι να προσφέρουμε πέρα από τη γνωστή γευστική απόλαυση McDonald’s και μία ολοκληρωμένη ψυχαγωγική πρόταση. Η παρουσία μας εδώ έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς καθώς εισερχόμαστε στο μεγαλύτερο εμπορικό πάρκο στην Ελλάδα με πολλές επιλογές τόσο σε καταστήματα όσο και σε χώρους αναψυχής.

Η επένδυσή αυτή έρχεται ως συνέχεια της πρόσφατης ανακαίνισης του εστιατορίου McDonald’s στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος), επένδυση η οποία ανήλθε στα €450.000. Η σειρά αυτών των στρατηγικών μας κινήσεων έχει ως στόχο να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την εμπειρία McDonald’s προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές τις αγαπημένες τους γεύσεις στην ίδια αξεπέραστη ποιότητα σε χαμηλές τιμές μέσα στους ωραίους και μοντέρνους χώρους μας».