Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αμαρύνθου με το ατύχημα του 24χρονου νέου ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά τη μέρα των Θεοφανείων, πηδώντας για τον σταυρό.

Ο 24χρονος κάτοικος της Δημοτικής Κοινότητας Ανθηδόνας, έπεσε άτσαλα με αποτέλεσμα να πέσει στην άμμο που βρισκόταν στα ρηχά της θάλασσας και να χτυπήσει στον αυχένα. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας, αλλά αργότερα οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

Στο EviaZoom.gr μίλησε ο ψαράς Δημήτρης Θαρουνιάτης, ο οποίος μαζί με άλλα τρία άτομα, είναι ο άνθρωπος που διέσωσε τον 24χρονο με το καΐκι του, που βλέπετε, και περιέγραψε τα ακριβή γεγονότα του συμβάντος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ψαράς:

«Μας ειδοποίησε το Λιμεναρχείο Ερέτριας ότι έχει γίνει ένα συμβάν. Πήραμε το καϊκι, πήγαμε στην πλατεία, είδαμε το παιδί εκεί πέρα δεν είχε τις αισθήσεις του καθόλου. Πήγα κοντά με το καϊκι, τον φορτώσαμε εγώ με άλλα τρία άτομα. Το παιδί δεν κουνιότανε αλλά μίλαγε το παιδί ζητούσε νερό… Το φορτώσαμε και ήρθε το ΕΚΑΒ από δω πέρα και τον πήρε. Ήταν γύρω στα 3 με 4 άτομα που έπεσαν στη θάλασσα. Το νερό εκεί είναι 1 με 1,5 δεν είναι παραπάνω. Οπότε το παιδί με την βουτιά που έκανε χτύπησε τον αυχένα του. Έτυχε… Από κει πήγανε στη Χαλκίδα και μετά στην Αθήνα. Με το καϊκι εδώ αυτό που βλέπετε τον μεταφέραμε. Ψαράδες είμαστε.»

TAGS