Τον δικό του τρόπο να αποχαιρετήσει το 2020 βρήκε ένας καπετάνιος στη Σύρο. Την προ τελευταία ημέρα του χρόνου έκανε με το πλοίο μια πιρουέτα και συγκίνησε μικρούς και μεγάλους.

Ο εντυπωσιακός ελιγμός του πλοίου Power Jet, όπως αναφέρει το cyclades24.gr πραγματοποιήθηκε όταν αυτό αναχώρησε για τελευταία φορά για το 2020 από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Το ταχύπλοο της SEAJETS εκτελούσε μέχρι και σήμερα το δρομολόγιο Πειραιάς, Σύρος, Μύκονος, Νάξος, Σαντορίνη.

Με μια σειρά από εντυπωσιακές περιστροφές και πατώντας διαρκώς την κόρνα του πλοίου ο Συριανός καπετάνιος, Γιάννης Παπαμάρκος προσέφερε ένα αξέχαστο θέαμα. Με διάχυτα συναισθήματα χαιρέτισε την αγαπημένη του πατρίδα με ένα παρατεταμένο σφύριγμα τόσο κατά την άφιξη του όσο και στην αναχώρηση.

Στο τελευταίο δρομολόγιο της φετινής σεζόν, ο καπετάνιος θέλησε να εντυπωσιάσει για ακόμα μια φορά και βρέθηκε με την πλώρη του πλοίου προς την προβλήτα, κάνοντας μια «υπόκλιση» (βαρώντας την κόρνα του). Στη συνέχεια ακολούθησε μια… πιρουέτα με το πλοίο να κάνει στροφή 360 μοιρών.

Έπειτα, συμπατριώτες του καπετάνιου τον χαιρέτισαν αναβιώνοντας το έθιμο του χτυπήματος της καμπάνας όταν ένα πλοίο προσέρχεται ή αναχωρεί από το λιμάνι της Ερμούπολης.