Μια ιδιότυπη συναυλία στήθηκε στη Θεσσαλονίκη, η οποία δεν κράτησε για αρκετή ώρα, λόγω επέμβασης της Αστυνομίας, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Μάλιστα, τη διαμπαλκονική ορχήστρα πλαισίωναν άρπες, τρομπέτες, ντραμς και πιάνο.

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στην περιοχή, για να απολαύσει τις μελωδίες από το πεζοδρόμιο, ενώ οι κάτοικοι της γειτονιάς βγήκαν στα δικά τους μπαλκόνια, προκειμένου να απολαύσουν την πρωτότυπη αυτή παράσταση.

Τη συναυλία έστησαν μέλη της Πρωτοβουλίας της Γειτονιάς Αλεξάνδρου Σβώλου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr.

Όμως η μεγάλη προσέλευση του κόσμου προκάλεσε την επέμβαση της Αστυνομίας, που προέτρεπε τον κόσμο να μην συνωστίζεται.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ανταποκριτής μας στη Θεσσαλονίκη, thestival.gr, την ώρα που η ομάδα των εν λόγω καλλιτεχνών έπαιζε μουσική από τα μπαλκόνια του νεοκλασικού κτιρίου, περιπολικό στάθμευσε σε κοντινή απόσταση.

Μάλιστα, από τα ηχεία του ακούστηκε το ηχητικό που προέτρεπε τον κόσμο να μην συνωστίζεται. Ακολούθησαν μεμονωμένες αντιδράσεις από τους παριστάμενους.

Σημειώνεται ότι, οι ίδιοι οι καλλιτέχνες και οι διοργανωτές της εκδήλωσης διέκοψαν τη συναυλία, όταν αντιλήφθηκαν ότι ο αριθμός του κόσμου αυξήθηκε σημαντικά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.