Για δυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζονται οι ιδιοκτήτες ταξί, καταγγέλλοντας πως η φορολόγησή τους έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Η μορφή των κινητοποιήσεών τους αναμένεται να αποφασιστεί σε γενική συνέλευση του κλάδου τους. Το Συνδικάτο Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής κάνει λόγο για ασφυκτική φορολόγηση ύψους 26% από το πρώτο ευρώ, ενώ δηλώνουν δυσαρεστημένοι και από το γεγονός ότι πρέπει να πληρώνουν προκαταβολή ύψους 55% για τη χρήση του επόμενου έτους.

Κατηγορούν ακόμη τουριστικούς παράγοντες ότι υποκλέπτουν το μεταφορικό τους έργο με την ανοχή της κυβέρνησης και του υπουργείου Τουρισμού.

«Εμείς οι απλοί πολίτες, οι άνθρωποι χωρίς αξιώματα και τίτλους, εμείς που πέντε χρόνια τώρα δίνουμε το αίμα μας και τη ζωή μας για να βγουν τα νούμερα των δανειστών και των εκπροσώπων τους, εμείς πρώτοι θα σηκώσουμε το λάβαρο της επανάστασης», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.