Έντονη ανησυχία επικρατεί σε νοσηλευόμενους αλλά και επισκέπτες της ορθοπαιδικής κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων λόγω του ότι επιβεβαιώθηκε πως είναι θετική στον κορονοϊό ασθενής η οποία είχε μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία που έκανε στο Flashnews.gr ένας  Χανιώτης, στον συγκεκριμένο θάλαμο νοσηλευόταν συγγενικό του πρόσωπο μετά από ορθοπαιδική επέμβαση και επρόκειτο σήμερα να πάρει εξιτήριο. Έτσι την Τετάρτη είχε δεχθεί επισκέψεις στο πλαίσιο και της προετοιμασίας της εξόδου από το Νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, το πρωί της Τετάρτης στον ίδιο θάλαμο και σε διπλανό κρεβάτι μεταφέρθηκε μια άλλη ασθενής . Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, το βράδυ ενημερώθηκαν πως στην νέα ασθενή είχε γίνει τεστ για κορoνοϊό το οποίο βρέθηκε θετικό και στην συνέχεια την απομάκρυναν από τον θάλαμο.

Οι συγγενείς της πρώτης ασθενούς είναι έντονα ανήσυχοι, καθώς το εξιτήριο αναβλήθηκε (προφανώς για να γίνουν τεστ στους ασθενείς που ήταν στον θάλαμο) , αλλά – πέραν της προσωπικής τους υγείας – ανησυχούν και για το ενδεχόμενο να έχουν κολλήσει και να μεταφέρουν την μόλυνση στο υπόλοιπο οικογενειακό τους περιβάλλον ή στον περίγυρό τους.