Πώς θα παίξετε «Πάμε Στοίχημα» μέσω Διαδικτύου

Λειτουργεί από τη Δευτέρα πιλοτικά


ΕΛΛΑΔΑ
20:18
03/06/2014
Πώς θα παίξετε «Πάμε Στοίχημα» μέσω Διαδικτύου
1
loading

Τη δυνατότητα στους παίκτες να παίζουν «Πάμε Στοίχημα» μέσω Διαδικτύου, με τη χρήση υπολογιστή, tablet ή smartphone, δίνει πλέον ο ΟΠΑΠ, μέσω της νέας διαδικτυακής του πλατφόρμας pamestoixima.gr που λειτουργεί από τη Δευτέρα πιλοτικά.

Στόχος είναι η πλατφόρμα να βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία στις 12 Ιουνίου, όταν και θα ξεκινήσει το πολυαναμενόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

Το νέο site διαθέτει εύχρηστο interface και μοντέρνο design, καθώς και ποικιλία επιλόγων στοιχήματος στα δημοφιλή αθλήματα, οι οποίες θα διευρυνθούν περαιτέρω, ενώ η απόδοση των κερδών είναι πολύ γρήγορη.

Πόσα χρήματα μπορώ να παίξω ;

Το όριο πονταρίσματος καθορίζεται από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) στα 800 ευρώ.
Τι πρέπει να κάνω για να ποντάρω ;

Για να πραγματοποιεί στοιχήματα ένας παίκτης, θα πρέπει να εγγραφεί ως πελάτης του ΟΠΑΠ.

Αμέσως μετά, εκδίδεται ατομική κάρτα παίκτη, η οποία συνδέεται με έναν ατομικό ηλεκτρονικό λογαριασμό, που είναι μοναδικός για κάθε πελάτη.

Πώς πληρώνω για το στοίχημα, που θέλω να βάλω ;

Τα ποσά, που καταβάλλονται από τον παίκτη, πιστώνονται από τον κάτοχο της άδειας στον ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη, αμέσως μετά την είσπραξή τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Δεν επιτρέπονται καταβολές στον ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη μέσω πιστωτικής κάρτας, ούτε η μεταφορά πιστωτικών μονάδων ή κερδών μεταξύ δύο ή περισσότερων ηλεκτρονικών λογαριασμών παικτών.

Πώς πληρώνομαι όταν κερδίσω ;

Τα κέρδη πιστώνονται στον ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη, ενώ από τον κάτοχο της άδειας παρακρατείται άμεσα ο φόρος που αναλογεί, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

Η επιστροφή κερδών (pay out) στους νικητές εκτιμάται στο 85% των εσόδων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Realizum

    Να δω ποιός θα παίξει σε αυτούς. Ζητάνε τριαδοδυάδες και στο ιντερνετ ενώ οι αποδόσεις είναι φυσικά τραγικές. Ο μεσαίωνας online.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει