Έχασε τη μάχη που έδινε με τον κορονοϊό ο συνιδρυτής της Oxford Company, Χρήστος Τσιόλιας, ο οποίος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πλεκτικής – Έτοιμου Ενδύματος Ελλάδας, στον οποίο ήταν αντιπρόεδρος.

«Με οδύνη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπητός συνάδελφος και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΕΕ κ. Χρήστος Τσιόλιας της Oxford Company έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας του Covid-19. Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του ΣΕΠΕΕ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει η ανακοίνωση σύμφωνα με το thestival.gr.

Η σύζυγός του, Έφη Παπαγιώτα, με ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ραγίζει καρδιές, αναφέρει «θα ζεις πάντα στην καρδιά μας».

«Μ´αυτή την φωτογραφία, από την τελευταία ευτυχισμένη στιγμή μας, λίγες μόλις μέρες πριν, που έμελλε να είναι και η τελευταία μας, σε αποχαιρετώ σήμερα αγαπημένε μου Χρήστο. Θα ζεις πάντα στην καρδιά μας… την σκέψη μας…. την ζωή μας», είναι το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του.

Μ´αυτή την φωτογραφία, από την τελευταία ευτυχισμένη στιγμή μας, λίγες μόλις μέρες πριν, που έμελλε να είναι και η…

Δημοσιεύτηκε από Efi Papagiota-Tsiolias στις Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020