Την Παρασκευή 30/05 επιλέγουμε το Μελούκ στο Χαλάνδρι για τη νυχτερινή μας έξοδο. Αναρωτιέστε το λόγο; Γιατί το πρωτότυπο αυτό στέκι, το βράδυ της Παρασκευής υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα Welcome Summer Party όπου τη μουσική της βραδιάς θα επιμεληθεί ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.

Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο μοναδικός λόγος που όλοι θα δώσουμε ραντεβού στο Μελούκ μετά τις 23.00. Την ίδια μέρα θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τα νέα cocktails της ολοκαίνουριας cocktail list καθώς και τα μελουκοσφηνάκια, ένα καινούριο και επίσης καινοτόμο concept λουκουμάδων!

Ενάμιση χρόνο μετά την πρώτη μέρα λειτουργίας του, το Μελούκ παραμένει το μοναδικό loukouma cocktail bar στην Αθήνα, καταφέρνοντας να κάνει μόδα τους λουκουμάδες προσεγγίζοντας με έναν τρόπο άκρως πρωτότυπο το ενδιαφέρον των Αθηναίων. Περισσότερες από 70 αλμυρές και γλυκές γεύσεις λουκουμάδων σε συνδυασμό με τα 50+ house cocktails, αποτελούν και το σημείο αναφοράς του αγαπημένου μας spot.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της cocktail list το βάρος που έχει δοθεί σε cocktails με βάση ελληνικά προϊόντα όπως μαστίχα, τσικουδιά, Metaxa και τεντούρα και με ονομασία από «διεθνείς» ελληνικές λέξεις που δεν επιδέχονται μετάφραση όπως Mania, Genus, Genesis, Blasphemy κ.α. Όλα αυτά, ωστόσο, δεν είναι αρκετά για να καταλάβετε το καινοτόμο concept του Μελούκ, αν δεν επισκεφτείτε και τη μπάρα όπου οι loukouma experts θα σας προτείνουν κάποια από τις εμπνευσμένες γεύσεις σε λουκουμάδες.

Αλμυρές με σολομό ή γαρίδες, κοτόπουλο ή μπέικον και διαφορετικές σος ή γλυκές με ονόματα όπως cheese cake, tiramisu, bueno, blackforest και η best seller λουκουμάδες προφιτερόλ (με λευκή, bitter, bitter μαστίχα σοκολάτα ή πραλίνα φουντουκιού), όποια γεύση κι αν επιλέξετε, να είστε σίγουροι ότι μία μερίδα δεν είναι ποτέ αρκετή!

Στο Μελούκ ξεχωρίζει επίσης για τη σπιτική ζεστή του αύρα και την (πολυπαιγμένη μεν, αλλά εδώ πραγματικά έχει γίνει με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο) μοντέρνα διακόσμηση που αγαπά το βιομηχανικό στιλ και δένει άψογα με την vintage αισθητική και τις soul, jazz, swing, funk (καθημερινές) και 80s, 90s και πιο σύγχρονες μουσικές (Σαββατοκύριακα).

Tip: Στον κατάλογό του θα βρείτε επίσης σπιτική λεμονάδα (με φυσικό χυμό ροδιού και σόδα) και μανταρινάδα (με mastiqua), οι οποίες σερβίρονται και σε γρανίτα.

Info

Καθημερινά: από τις 10.00

Τιμές: 3,50 ευρώ (λουκουμάδες με μέλι και κανέλα), 6 ποτό (ποτό), 7 ευρώ (cocktail), 3 ευρώ (freddo capuccino)

Κολοκοτρώνη 5, 15233 Χαλάνδρι
Τηλ. +30 210 6824600
www.melouk.gr
www.facebook.com/www.melouk.gr


 Μάθε τα πάντα για την Αθήνα και τα καλύτερα στέκια της κατεβάζοντας δωρεάν το Athens by GreekGuide.com!