Ψηφοδέλτια έψαχναν σήμερα το πρωί σε εκλογικό τμήμα στο Μυρωδάτο της Ξάνθης και ψηφοδέλτια δεν έβρισκαν…

Σύμφωνα με το thrakitoday.gr, τα ψηφοδέλτια βγήκαν από τον σάκο την Παρασκευή και τοποθετήθηκαν στην αίθουσα του σχολείου, που χρησιμοποιείται ως εκλογικό τμήμα, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το πρωί της Κυριακής. Ωστόσο, όταν άνοιξαν οι κάλπες τα ψηφοδέλτια είχαν εξαφανιστεί, και εικάζεται πως το Σάββατο πετάχτηκαν καθώς θεωρήθηκαν «σκουπίδια» από τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Έτσι σήμανε συναγερμός ώστε να βρεθούν άμεσα ψηφοδέλτια και να αντικατασταθεί η απώλεια για να μπορέσει το εκλογικό τμήμα να λειτουργήσει απρόσκοπτα, πράγμα που συνέβη μετά και την παρέμβαση των αρμόδιων υπηρεσιών.

Με το άνοιγμα της κάλπης πάντως παρατηρήθηκαν προβλήματα και με τον αριθμό των ψηφοδελτίων, καθώς τρία κόμματα που μετέχουν στις ευρωεκλογές δεν είχαν αποστείλει, όπως ορίζεται σχετικώς, τα ψηφοδέλτιά τους στην Ξάνθη με αποτέλεσμα οι σάκοι που κατέφτασαν μέσω των δικαστικών αντιπροσώπων στα κατά τόπους εκλογικά τμήματα της περιοχής να μην τα περιέχουν μέσα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.