Η εκλογική διαδικασία έχει ξεκινήσει από τις 07:00, αλλά στην Πάτρα οι δικαστικοί αντιπρόσωποι αντί να κάνουν ξένοιαστοι τη… δουλειά τους αναγκάστηκαν να ψάχνουν τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών.

Σε κάποια εκλογικά τμήματα δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένας από τις εφορευτικές επιτροπές, όπως αναφέρει το dete. Για παράδειγμα στο 10ο δημοτικό σχολείο Πατρών στην οδό Κορίνθου, σε 4 εκλογικά τμήματα υπήρχε μόνο ένα μέλος εφορευτικής επιτροπής.

Η έλλειψη των μελών της εφορευτικής επιτροπής έφερε… αργοπορίες. Συγκεκριμένα, με καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών ξεκίνησε η ψηφοφορία σε τρία εκλογικά τμήματα της Πάτρας, στο 457, στο 550 και στο 558.

Επίσης, σε άλλα δύο εκλογικά τμήματα της Αχαΐας, η ψηφοφορία ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση, λόγω αργοπορίας των δικαστικών αντιπροσώπων, ενώ σε ένα εκλογικό κέντρο παρουσιάστηκε πρόβλημα με τα κλειδιά του σχολείου, το οποίο όμως επιλύθηκε σχεδόν άμεσα.

Όσον αφορά στους δύο άλλους νομούς της Δυτικής Ελλάδος, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία, η ψηφοφορία διεξάγεται κανονικά.