Χάος επικρατεί στους δρόμους της Αττικής με σχεδόν όλους τους δρόμους να έχουν μποτιλιάρισμα. Την ίδια ώρα αυξημένη είναι η κίνηση και στα διόδια στις εθνικές οδούς όπου σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ έχουν περάσει τουλάχιστον 60.000 αυτοκίνητα μέχρι τώρα.

Όλα δείχνουν ότι οι Αθηναίοι με αφορμή την καραντίνα εγκαταλείπουν την πόλη μιας και την προηγούμενη Παρασκευή σχεδόν τα μισά αυτοκίνητα είχαν περάσει από τα διόδια. Και πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, είχαν περάσει από τα διόδια 38.000 αυτοκίνητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού, και οι εκδρομείς μπορούν να επιστρέψουν την Κυριακή παρά το lockdown που θα είναι σε ισχύ, αφού προβλέπεται η επιστροφή στον τόπο μόνιμης κατοικίας.

Ωστόσο, ανώτατη κυβερνητική πηγή ανέφερε στο OPEN TV πως όσοι φύγουν για τριήμερο, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, θα αντιμετωπίσουν ζήτημα με την επιστροφή τους στα διόδια.

Κίνηση στην Αττική

Την ίδια ώρα, στο κόκκινο είναι σχεδόν όλοι οι δρόμοι στην Αττική. Αυτή την ώρα, αυξημένη κίνηση και μποτιλιάρισμα καταγράφεται στη λεωφόρο Κηφισού, από Λένορμαν από Αχαρνών. Η κίνηση «επιμένει» επί της λεωφόρου Μεσογείων, από το ύψος της Κατεχάκη.

Κίνηση και στο κέντρο της Αθήνας. Χαμηλές ταχύτητες σημειώνονται επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, και στα δύο ρεύματα. Κυκλοφοριακή συμφόρηση και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας.  Καθυστερήσεις και στους δρόμους περιμετρικά του λιμανιού του Πειραιά.

Δείτε στον χάρτη πού έχει μποτιλιάρισμα