ΙΣΑ: Απερίφραστη καταδίκη της άθλιας επίθεσης ενάντια στην Ε. Γιαμαρέλλου

«Η Πολιτεία έχει την ευθύνη και την υποχρέωση να προφυλάξει το κύρος και την ασφάλεια του επιστημονικού κόσμου της χώρας»


ΕΛΛΑΔΑ
17:51
18/10/2020
ΙΣΑ: Απερίφραστη καταδίκη της άθλιας επίθεσης ενάντια στην Ε. Γιαμαρέλλου
5
loading

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει απερίφραστα την φασίζουσα συμπεριφορά των ατόμων που εισέβαλαν στο γραφείο της κας Ελένης Γιαμαρέλλου, Καθηγήτριας Παθολογίας Λοιμώξεων του ΕΚΠΑ και μέλους της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη πράξη, απέναντι σε μια εξαιρετική επιστήμονα κι άνθρωπο, την οποία οφείλουν όλοι να καταδικάσουν.

Στην εθνική προσπάθεια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας, δεν έχουν θέση ακραίες, αντιεπιστημονικές κι ανεύθυνες συμπεριφορές.

Η Πολιτεία έχει την ευθύνη και την υποχρέωση να προφυλάξει το κύρος και την ασφάλεια του επιστημονικού κόσμου της χώρας, του ιατρικού προσωπικού και των επαγγελματιών υγείας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Λουλης

  Αυτή δεν είναι η λαμπρή επιστήμονας που έλεγε ότι θα κοινωνήσει γιατί ο ιός δεν μεταδίδεται από την θεία κοινωνία; Βάλε τώρα με το μυαλό σου σε τι επιστήμονες κρέμεται το μέλλον της χώρας και πόσο αξιόπιστες και τεκμηριωμένες είναι οι οδηγίες τους. Γιατρέ επιστήμονα Αν ευλογήσει ο ιερέας τη μάσκα μου μπορώ να μην την πλένω;

  1. avatar georgiosbr

   Δλδ ο Τσιοδρας που ψελνει εεεεε...
   Ξεμπερδεψου

 2. avatar Το λέτε και μόνοι σας

  \"Στην εθνική προσπάθεια για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας, δεν έχουν θέση ακραίες, αντιεπιστημονικές κι ανεύθυνες συμπεριφορές.\". Άρα όλες οι θέσεις και απόψεις της χριστιανογιαμαρέλλου. Στα [...] λοιπόν η θείτσα

  1. avatar 23/5/1973 ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΣ

   ΣΤΑ ΧΑΜΝΑ ΜΑΣ________ [ ΟΜΗΡΟΣ ΙΛΙΑΔΑ ]_________ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΣΤΑ
   {>>>>>>>>>>>.....................] !!!

 3. avatar Αναξιόπιστος

  ΙΣΑ = Πατούλης. Το χρυσοποίκιλτο παπαγαλάκι της κυβέρνησης που τα έχει κάνει μπάχαλο και στον Ιατρικό Σύλλογο και στην Περιφέρεια Αττικής.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει