Για τη νέα σεζόν που ξεκινά για τους καλλιτέχνες και για τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις πολιτισμού μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης (16/9) ο Στέλιος Μάινας.

Ο ηθοποιός μιλώντας στο Mega τόνισε πως καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, οι καλλιτέχνες ήταν παρόντες, ωστόσο τέλος του μήνα οι παραστάσεις τελειώνουν και αρχίζει η χειμερινή σεζόν με τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις να λαμβάνουν χώρα σε κλειστούς πλέον χώρους.

«Η παρέμβαση της κυβέρνησης ήταν σωτήρια», δήλωσε ο Στέλιος Μάινας και τόνισε πως αυτό το οποίο μένει είναι να εκδοθούν υγειονομικά πρωτόκολλα για την επόμενη σεζόν. «Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο χειμώνα και το ξέρουμε καλά» σχολίασε.

Εξήγησε πως οι επιχειρήσεις κάνουν πλάνα για το τι έπεται, κατά συνέπεια τα νέα πρωτόκολλα πρέπει να εκδοθούν το συντομότερο δυνατό. Πρέπει να δοθούν οδηγίες όχι μόνο για τις παραστάσεις και τον τρόπο λειτουργίας των θεάτρων, αλλά και για τις πρόβες.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.