Κατάφερε να φέρει την Αθήνα ένα βήμα πιο κοντά στη Νέα Υόρκη. Το Hip Cafe Restaurant στο Σύνταγμα δεν είναι ένα ακόμη cafe. Ο μοντέρνος χώρος με τη minimal διακόσμηση και τα φωτεινά χρώματα, καθιέρωσε την αγαπημένη συνήθεια του κυριακάτικου brunch σε καθημερινή.

Έτσι, όλες τις ημέρες της εβδομάδας και όλες τις ώρες της ημέρας μπορούμε να απολαύσουμε brunch της επιλογής μας ή να διαλέξουμε κάποιο από τα μενού που κυμαίνονται από 10-16 ευρώ/ άτομο. Εμείς ξεχωρίσαμε τα αυγά benedict με σολομό, τα ποσέ αυγά με αβοκάντο, την ομελέτα λαχανικών και εκείνη με το προσούτο καθώς και τις επιλογές σε pancakes με διάφορα toppings (φρέσκα φρούτα, μέλι και κανέλα, κ.α.)


Η μέρα, ωστόσο μπορεί να ξεκινήσει και με πλούσιο πρωινό, με καλούδια και εδέσματα που παρασκευάζονται στην κουζίνα του Hip. Ολόφρεσκες μπαγκέτες, τοστ, ομελέτες σε διάφορες εκδοχές, γιαούρτι με μέλι και φρούτα, φρεσκοστημμένοι χυμοί ψιθυρίζουν την πιο χορταστική καλημέρα. Όσο η ώρα περνάει και πλησιάζει το μεσημεράκι, το Hip μετατρέπεται σε σημείο συνάντησης και για lunch break με προτάσεις της ελληνικής, ιταλικής και γαλλικής κουζίνας να κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας, με τα ζυμαρικά και τα ριζότο να αποτελούν σημείο αναφοράς της.

Το απόγευμα έχει τη γλυκιά γεύση του Hip, με τον αρωματικό καφέ μας να συνοδεύεται από τα ολόφρεσκα, λαχταριστά γλυκά του. Cheesecake με μέλι, μηλόπιτα, πάστα φλώρα με μαρμελάδα βερίκοκο, τάρτα σοκολάτας στις αγαπημένες επιλογές μας. Το βραδάκι το επιλέγουμε για ένα χαλαρό κρασί συνοδεία γευστικών προτάσεων ιδανικό για το ποτό που προτιμήσαμε.



Tip:
Τα ζυμαρικά του είναι φρέσκα και παρασκευάζονται στην κουζίνα του Hip.

Info

Μητροπόλεως 26, Αθήνα

Τηλ. +30 213 0154698

hipcafe.gr

Facebook.com/Hip-Cafe-Restaurant

Δευτέρα-Παρασκευή: 08.00-23.00, Σάββατο: 09.00-23.00, Κυριακή: 10.00-18.00

Τιμές: Από 13 ευρώ/άτομο (με ποτήρι κρασί), από 10-16 ευρώ (brunch), 3 ευρώ (cappuccino)