Την τελευταία του πνοή άφησε ο Γιώργος Παπανδρέου σε ηλικία 92 ετών, ετεροθαλής αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου που αρκετός κόσμος τον γνώρισε από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Ήταν γιος του επονομαζόμενου «Γέρου της Δημοκρατίας» Γεωργίου Παπανδρέου και της ηθοποιού Κυβέλης, είχε γεννηθεί το 1928 και αφού σπούδασε στο Παρίσι, ασχολήθηκε με τη φωτογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και διέμενε σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων. Ο ίδιος υποστήριζε ότι τον είχαν πάει εκεί χωρίς τη συγκατάθεσή του, και πως για να τον ξεγελάσουν του έλεγαν ότι θα μετέβαινε στο χώρο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Όπως είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso», «με έβγαλαν άδικα από το σπίτι που έμενα τόσα χρόνια, για να πεθάνω μόνος και έρημος σε ένα δωμάτιο οίκου ευγηρίας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.