Για την Αγία Σοφία και την μετατροπή της τζαμί μίλησε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μακεδόνας.

«Οποιοσδήποτε Έλληνας όπου κι αν ζει στον κόσμο, κι οποιοσδήποτε Χριστιανός, αισθάνεται περίεργα με όλο αυτό που έχει συμβεί. Είναι δύσκολη στιγμή στη ζωή μας», υπογράμμισε για όσα λαμβάνουν χώρα στην Πόλη και την Αγία Σοφία.

«Έρχεται σαν καπάκι στη ζωή μας, μετά την οικονομική κρίση, την κρίση με τον κορονοϊό. Είμαστε τυχεροί ή άτυχοι να το ζήσουμε όλο αυτό», συμπλήρωσε.

Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής εξέφρασε τη νοσταλγία του για το τραγούδι, σημειώνοντας ότι για όλους τους μουσικούς είναι μεγάλη απώλεια το γεγονός ότι δεν υπάρχει πλέον επαφή με τον κόσμο. «Έχεις ανάγκη να τραγουδήσεις».

«Ανάλογα με το τι δικαιώματα έχεις δώσει στον κόσμο, ανάλογα σου φέρεται και ο κόσμος», ανέφερε για την σχέση του με τον κόσμο. «Εκπτώσεις έκανα στις αμοιβές μου μόνο, σε αυτό που παρουσιάζω ποτέ.

Δεν έχω πουλήσει ποτέ κάτι παραπάνω από αυτό που είμαι. Προτιμώ να μην αρνηθώ μια δουλειά παρά να νομίζω ότι κοροϊδέυω τον κόσμο», συμπλήρωσε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.