Ετοιμάσου να πραγματοποιήσεις τη μεγαλύτερη ληστεία του καλοκαιριού!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ήλιο, παρέα, μεζέδες και φυσικά Ούζο Πλωμαρίου.

Ο στόχος; Να κλέψεις τις εντυπώσεις σε ένα ραντεβού στον ήλιο!

Μην ανησυχείς σ’ αυτή τη ριψοκίνδυνη αποστολή δεν θα είσαι μόνος. Στο πλευρό σου έχεις τον απόλυτο professor aka τον γνωστό κωμικό Διονύση Ατζαράκη και τον συνεργό του Θωμά Ζάμπρα aka «Πλωμάρι» που θα σου μάθουν πώς να καταφέρεις και εσύ να κλέψεις τις εντυπώσεις σ’ ένα «Ραντεβού στον Ήλιο».

Όλα ξεκίνησαν στο μακρινό 1894, όταν πρωτογεννήθηκε το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου και έγιναν τα πρώτα καλοκαιρινά «Ραντεβού στον Ήλιο».

Όλα κυλούσαν ομαλά με μεζέ και την παρέα κάτω απ’ τον γλυκό καλοκαιρινό ήλιο πλάι στο κύμα, μέχρι το 2020, τη μέρα που εμφανίστηκε ο professor Διονύσης Ατζαράκης ρίχνοντας στο τραπέζι ένα τρελό σχέδιο.

Στην ξεκαρδιστική παραγωγή με τίτλο «Lia cada me Meze» ο αγαπημένος stand-up comedian Διονύσης Ατζαράκης και ο partner in crime Θωμάς Ζάμπρας μπλέκουν σε μία ξεχωριστή αποστολή με πολλές ανατροπές και Ούζο Πλωμαρίου.

Γι’ αυτό λοιπόν μη χάνεις καιρό, κάλεσε την παρέα, ετοίμασε τους μεζέδες, συνόδευσε τους με Ούζο Πλωμάρι και απολαύστε μαζί το καλοκαίρι και δες αν το «Πλωμάρι» θα καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις στο θεαματικό «Ραντεβού στον Ήλιο», αλλά και τον ρόλο-κλειδί της τραγουδοποιού Πέννυς Μπαλτατζή σε αυτή την αποστολή.

Α! και μην ξεχνάσεις να αφήσεις σε comment κάτω από το YouTube βίντεο του «Lia cada me Meze» το κωδικό όνομα που θα διάλεγες αν συμμετείχες και εσύ στην αποστολή και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα από τα πέντε τραπέζια με Ούζο Πλωμαρίου μαζί με την παρέα σου ή μία από τις δέκα φιάλες Ούζο Πλωμαρίου και ζήσε το δικό σου «Lia cada me Meze».