Πρόκειται για μία από τις αφίξεις στην καθιερωμένη πλέον πιάτσα του Χαλανδρίου που έχουν συζητηθεί. Οι μουσικές που ακούγονται από τη στοά της Ανδρέα Παπανδρέου σε συνδυασμό με τον κόσμο που απολαμβάνει τον καφέ ή το ποτό του, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Και τότε είναι που θα ανακαλύψετε το Hick’s.

Το ολοκαίνουριο στέκι, έχει καταφέρει ήδη να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό, διατηρώντας το ενδιαφέρον του αμείωτο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το νέο meeting point του Χαλανδρίου δεν είναι άλλο από την ιδιαίτερη διακόσμησή του, η οποία είναι επιμελημένη από την ταλαντούχα Αλεξάνδρα Νικολάου.

Η δυνατή, μαρμάρινη σε σχήμα Π, μπάρα, βρίσκεται στη μέση του χώρου και εντυπωσιάζει τους πάντες. Εδώ είναι και το σημείο άλλωστε που θα καθίσετε για να μυηθείτε στα μυστικά των house cocktails της λίστας που υπογράφει ο Δημήτρης Χουντάλας.


Εμπνευσμένα και δημιουργικά, συνδυάζουν ιδιαίτερες γεύσεις και υλικά, δημιουργώντας ένα εκλεκτό αποτέλεσμα. Όσοι, ωστόσο, επιλέγετε τα straight ποτά η ενημερωμένη κάβα του δεν θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο.

Με μουσικές που κινούνται σε swing, jazz και soul ρυθμούς αδιαμφισβήτητα θα σας κερδίσει αμέσως, ειδικά αν συγκαταλέγεστε σε εκείνους που δεν θέλουν να συνοδεύουν το ποτό τους με ελληνικά ακούσματα. Μάλιστα, οι live εμφανίσεις που θα διοργανώνει από εδώ και στο εξής αναμένεται να προκαλέσουν θετικές εντυπώσεις.

Από ένα ολοκληρωμένο στέκι όπως το Hick’s δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι δελεαστικές προτάσεις σε φαγητό όπως finger food, ζυμαρικά, πλατό αλλαντικών και τυριών, αλλά και πληθώρα σε snacks για όλες τις ώρες της ημέρας.

Tip: Καιρού επιτρέποντος επιλέξτε κάποιο από τα τραπεζάκια στην αυλή γεμάτη με φυτά!

Info

Ανδρέα Παπανδρέου 37, Χαλάνδρι

Τηλ. +30 210 6800675 και σελίδα στο Facebook

Καθημερινά: 10.00-αργά

Τιμή: Από 10 ευρώ/άτομο (φαγητό), 7 ευρώ (ποτό), 7 ευρώ (cocktail), 3,50 ευρώ (capuccino)


Αν θέλετε να μάθετε όλα τα καινούρια στέκια της πόλης κατεβάστε δωρεάν το Athens By GreekGuide.com και επιλέξτε τα αγαπημένα σας!