«Δεν μπορούσα να τον κρατήσω χθες. Πήγε ο ίδιος στην Ασφάλεια». Έτσι περιέγραψε την αντίδραση του αδελφού της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη στην προσαγωγή της υπόπτου μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 η συνήγορός του.

Η κ. Ανθούλα Ανάσογλου είπε ότι εντολέας της και αδερφός της 10χρονης, κάνει τη δική του έρευνα για να διαπιστώσει τι έχει συμβεί στο παιδί και γιατί.

«Μου είπε: “θέλω να μάθω το γιατί” και φυσικά είχε μια απλή ενημέρωση», σημείωσε σχετικά η δικηγόρος, που συμπλήρωσε ωστόσο πως, «για να λάμψει η αλήθεια, πρέπει να αποδοθούν οι κατηγορίες».

Όσο αφορά, δε στην ταυτότητα της γυναίκας, την οποία οι γονείς την αναγνώρισαν ως παλιά γειτόνισσα με την οποία είχαν στενές σχέσεις στο παρελθόν, είπε ότι και ο Χρήστος την ξέρει.

Μάλιστα, ανέφερε πως χθες ο νεαρός «όργωσε» τη γειτονιά να ρωτά για αυτήν.

«Εμείς έχουμε πει από την αρχή ότι ο Χρήστος είναι στη διάθεση των Αρχών», κατέληξε απευθύνοντας έκκληση να συμπεριληφθεί ο αδελφός της 10χρονης στις έρευνες για την υπόθεση της αρπαγής της.

Η στιγμή που η φερόμενη απαγωγέας αφήνει τη 10χρονη στη Θεσσαλονίκη

Ένα βίντεο ντοκουμέντο με τη φερόμενη απαγωγέα να αφήνει τη 10χρονη στη Θεσσαλονίκη παρουσίασε χθες το Open.

Όπως βλέπετε στο βίντεο ντοκουμέντο του Open, η μικρούλα έτρεξε πίσω από τη γυναίκα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλέστηκε το κανάλι, η 10χρονη φώναζε: «πού πας; Γιατί με αφήνεις εδώ;».

Η συνέχεια είναι γνωστή, η μικρούλα κουρασμένη, κρατώντας τη σχολική τσάντα της, περιπλανιόταν στον δρόμο… με το τέλος στην αγωνία των δικών της να μπαίνει λίγη ώρα αργότερα, όταν βρέθηκε σε βενζινάδικο στην οδό Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Λίγες μέρες, αργότερα και οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι πολλές. Μία γυναίκα, η οποία πιστεύεται από την αστυνομία, ότι ίσως εμπλέκεται στην υπόθεση της εξαφάνισης εντοπίστηκε σήμερα και βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, γνώριζε την οικογένεια της 10χρονης μιας και φαίνεται να ήτα γειτόνισσα τους στην παλιά γειτονιά που έμεναν.

«Σφίγγα» η μυστηριώδης γυναίκα

Η μυστηριώδης γυναίκα που φέρεται να εμπλέκεται την υπόθεση της εξαφάνισης 10χρονης στη Θεσσαλονίκη και έχει προσαχθεί, δείχνει να μη συνεργάζεται με τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ η γυναίκα, η οποία ξύρισε μάλιστα το κεφάλι της για να μην αναγνωριστεί, είναι «σφίγγα» και καθόλου συνεργάσιμη, με τις Αρχές να προσπαθούν εδώ και ώρες να τις αποσπάσουν πληροφορίες.

Μάλιστα η μητέρα, ο αδερφός και ο πατριός της μικρής φέρεται σύμφωνα με το ΣΚΑΪ να πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για να αναγνωρίσουν τη γυναίκα.

Από εκεί και πέρα, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, τις οποίες και εστιάζει και σε άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως να εμπλέκονται με την υπόθεση.

Η μυστηριώδης γυναίκα είχε ξυρίσει το κεφάλι της

Στην άκρη του νήματος στην υπόθεση της εξαφάνισης-απαγωγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη προσπαθούν να φτάσουν οι Αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η μυστηριώδης γυναίκα η οποία φέρεται να είναι αυτή που άρπαξε την 10χρονη από την περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη και μετά από περίπου 40 ώρες την άφησε στην περιοχή της Καλαμαριάς έκανε τη δική της προσπάθεια να αλλάξει τα χαρακτηριστικά της.

Η γυναίκα φέρεται να προσπάθησε να μπερδέψει και να αποφύγει τις Αρχές άρα και τη σύλληψη και για αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ξύρισε το κεφάλι της ώστε να καταστήσει δύσκολη την αναγνώριση της.

Όπως μετέδωσε επίσης ο Alpha, η γυναίκα που συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης νοίκιασε για τρεις ημέρες ένα μικρό δωμάτιο στην Παραλία Κατερίνης, όπου και εντοπίστηκε.

Τέλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η αστυνομία αυτή την ώρα ερευνά το σπίτι της γυναίκας.

Κοκτέιλ ηρεμιστικών χαπιών και κοκαΐνης στον οργανισμό της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη

Σοκ είχε προκαλέσει η είδηση πως στον οργανισμό της 10χρονης που είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν τι υπήρχε στον οργανισμό της μικρή.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1, οι τοξικολογικές εξετάσεις ανίχνευσαν δύο ψυχοτρόπες ουσίες.

Πηγές των διωκτικών και δικαστικών Αρχών που επικαλείται το κανάλι πρόκειται για ηρεμιστικά χάπια και σε σκληρά ναρκωτικά και συγκεκριμένα κοκαΐνη.