«Είμαι ο Αναστάσιος- Ευάγγελος Δαφνής είμαι δημοσιογράφος και αθεράπευτα γκρινιάρης. Φανατικός της φωτογραφίας και των ταξιδιών. Εραστής του αλκοόλ και του καλού φαγητού. Λάτρης των κοσμικών parties και των ωραίων ρούχων». Αυτά είναι τα λόγια με τα οποία ο Αναστάσιος-Ευάγγελος Δαφνής συστηνόταν στο κοινό μέσα από το προσωπικό του site.

Ο δημοσιογράφος, μετά από πολύμηνη μάχη για τη ζωή του κατέληξε σε ηλικία μόλις 30 χρόνων, το Σάββατο, σκορπώντας θλίψη.

Η Μάγδα Τσέγκου, φίλη του δημοσιογράφου, το μεσημέρι της Κυριακής, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, και ανέφερε ότι όλα ξεκίνησαν από ένα απόστημα που είχε στο δόντι του ο 30χρονος δημοσιογράφος, ο οποίος πάλεψε για τη ζωή του κάνοντας απανωτά χειρουργεία. Αποκάλυψε επίσης πως όλες αυτές τις μέρες ήταν δίπλα του μόνο η μητέρα του, ως φύλακας-άγγελος αφού ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή πριν 5 χρόνια από καρκίνο.

«Ο Αναστάσης είχε ένα πρόβλημα με το δόντι του. Ένα απλό απόστημα. Δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα. Και από τότε ξεκίνησε ο γολγοθάς του. Μόνο η μητέρα του ξέρει τι πέρασε ο Αναστάσης. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε αλλά η μόλυνση αυτή πέρασε σε όλο το σώμα του. Ουσιαστικά έπαθε σηψαιμικό σοκ. Θα δούμε στο μέλλον τι έχει συμβεί», είπε μεταξύ άλλων η Μάγδα Τσέγκου.

Η έκκληση της μητέρας του

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Αναστάση, στο facebook, η μητέρα του ενημέρωσε για τον θάνατο του 30χρονου και έκανε έκκληση για κατανόηση, διακριτικότητα και σεβασμό.

«Καλό ταξίδι Αναστάση…

Μετά από πολύμηνη μάχη για τη ζωή του, ο αγαπημένος μας Αναστάσιος Ευάγγελος Δαφνής κατέληξε το πρωί του Σαββάτου 16/5/2020.

Ο Αναστάσης έφυγε από τη ζωή, όμως μένει και θα μένει πάντα δίπλα μας σε κάθε χαμόγελο που μας πρόσφερε και σε κάθε όμορφη στιγμή που μας χάρισε. Έζησε τη ζωή του στο έπακρο, με τους δικούς του κανόνες και την ευχαριστήθηκε πραγματικά. Μπορεί η πορεία του δίπλα μας να ήταν σύντομη, ήταν όμως γεμάτη γέλια, χαρά και αγάπη.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη που μας προσφέρετε και την αγάπη που του δείξατε.

Η επαγγελματική ζωή του Αναστάση ήταν πολύ συχνά μπροστά στις κάμερες, όμως σε αυτή τη δύσκολη περίοδο θα θέλαμε την κατανόηση, τη διακριτικότητα και το σεβασμό σας στο πένθος μας. – Η οικογένεια του» γράφει η ανάρτηση.

*Η φωτογραφία είναι από το προσωπικό του προφίλ στο facebook