Ανησυχία έχει προκαλέσει στον δήμο Σαρωνικού η αυθαίρετη τοποθέτηση μεγάλου αριθμού ομπρελών, χωρίς να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστασίας ασφαλείας λόγω COVID-19, στην παραλία Πεύκο Λαγονησίου.

Ο δήμαρχος Πέτρος Φιλίππου ζητά με επιστολή του, με την ένδειξη «Εξαιρετικά Επείγον», την άμεση παρέμβαση του υφυπουργού πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, για την αποφυγή νέων κρουσμάτων κορονοϊού στην παραλία.

Στη σχετική ανακοίνωση ο κ Φιλίππου αναφέρει πως ο Δήμος με συνεχείς επιστολές του προς την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ, έχει ζητήσει από τον χειμώνα να του επιτραπεί να προχωρήσει στην απομάκρυνση των κατασκευών του καταπατητή χωρίς να λάβει ποτέ απάντηση μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αυτή τη φορά λόγω της υγειονομικής κρίσης ζητά την παρέμβαση του Νίκου Χαρδαλιά, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος στη συγκεκριμένη παραλία ενόψει των εξαιρετικά υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται το Σαββατοκύριακο.

(φωτογραφία αρχείου)

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.