Οι Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση της COVID-19 ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Μαΐου

Σταδιακά θα προσληφθούν 500 νοσηλευτές, 500 οδηγοί και 100 διοικητικοί υπάλληλοι σε όλη την επικράτεια


ΕΛΛΑΔΑ
17:23
02/05/2020
Οι Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση της COVID-19 ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Μαΐου
3
loading

Οι πρώτες Κινητές Ομάδες ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση της COVID-19 ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Μαΐου.

Όπως αναφέρει ο ΕΟΔΥ, ειδοποιήθηκαν και προσήλθαν οι πρώτοι επιτυχόντες νοσηλευτές και οδηγοί, οι οποίοι υπεβλήθησαν στον σχετικό έλεγχο για την ανίχνευση τυχόν ύπαρξης του ιού SARS-CoV-2.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου αναμένονται εντός της ημέρας και αμέσως μετά θα ολοκληρωθεί η πρόσληψή τους.

Η ίδια διαδικασία θα τηρηθεί για όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση πρόσληψης του ΕΟΔΥ και εργαστούν στο πρόγραμμα.

Σταδιακά, και σύμφωνα με τις ανάγκες και τον σχεδιασμό του Οργανισμού, θα προσληφθούν 500 νοσηλευτές, 500 οδηγοί και 100 διοικητικοί υπάλληλοι σε όλη την επικράτεια.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠA «Μεταρρύθμιση του Δημόσιου Τομέα 2014-2020».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Απορώ

  Μακάρι η μονάδα αυτή να επισκεφτεί όλους όσοι κάλεσαν στον ΕΟΔΥ εμφανίζοντας συμπτώματα και τελικά έμειναν απλά σπίτι χωρίς να γνωρίζουν εάν νόσησαν από SARS-CoV2 τελικά. Μακάρι να μάθουμε σύντομα ποσοι άνθρωποι είναι ήδη ανοσοποιημένοι και δεν το εμαθαν ποτέ πως κόλλησαν. Μόνο με τεστ γίνεται αυτό.. πολλά πολλά τεστ αντισωμάτων και περιοδικά.... Καλή μας τύχη... Απορώ γιατί είμαστε σχεδόν παγκοσμίως στις τελευταίες θέσεις (Αριθμός τεστ ανά εκατομμύριο πληθυσμου) Απορώ αν θα μείνουν λεφτά από το ΕΣΠΑ για αυτό το σκοπό.

  1. avatar @Απορώ

   Τα προβατακια εδω χαιρονται! νομιζουν οτι εχουμε μονο 8 κρουσματα σημερα.... Κυβερνηση ανικανων και επικινδυνων τωρα που φευγουν και τα μετρα απο τη μεση θα ερθουν μαυρες μερες...

   1. avatar τιμωρος…………..

    ανοιχτα τα πόδια

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει