Xριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές από τη μπάντα του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΛΣ- ΕΛΑΚΤ), άκουσε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Επίσης, τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλαν στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, η χορωδία του ιερέα του ΛΣ– ΕΛΑΚΤ, σημαιοφόρου ΛΣ, Δημήτριου Βαρσαμίδη, η οποία απαρτίζεται από στελέχη του Λιμενικού που ψέλνουν βυζαντινή μουσική, παιδιά από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, η Πολιτιστική Μουσικοχορευτική Ομάδα Καστελλόριζου, καθώς και το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «ΑΡΓΩ».

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, συνοδευόμενος από τον γγ Ναυτιλίας και Αιγαίου, Αθανάσιο Μπούσιο, τον γγ Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Αθανάσιο Χριστόπουλο, καθώς και τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχο ΛΣ Δημήτριο Μπαντιά, πρόσφερε αναμνηστικά εορταστικά δώρα, ενώ χαιρέτησε και αντάλλαξε ευχές με πολλά στελέχη του Λιμενικού και του πολιτικού προσωπικού. Παράλληλα, επισκέφθηκε το φιλανθρωπικό bazaar που διοργάνωσε το σωματείο «ΑΡΓΩ» στον αίθριο χώρο του υπουργείου.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου μετέβη, μαζί με τον αρχηγό του ΛΣ, στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου, όπου χαιρέτησε το προσωπικό και, μέσω ασυρμάτου, αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμα δύο σκαφών του Λιμενικού, τα οποία πραγματοποιούσαν περιπολία σε θαλάσσιες ακριτικές περιοχές.

«Η σκέψη και οι ευχές μας είναι κοντά σας. Είναι κοντά σε κάθε ένστολο που αυτές τις άγιες ημέρες, ευρισκόμενος μακριά από την οικογένειά του, υπηρετεί το καθήκον του προς την πατρίδα» ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης.