Κορονοϊός: Σον «αέρα» το 3d-makers.gov.gr για παραγωγή και προσφορά εξοπλισμού προστασίας

Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι


ΕΛΛΑΔΑ
16:13
14/04/2020
Κορονοϊός: Σον «αέρα» το 3d-makers.gov.gr για παραγωγή και προσφορά εξοπλισμού προστασίας
1
loading

Έντονη είναι η διάθεση προσφοράς για την παραγωγή εξοπλισμού από κατόχους 3-D εκτυπωτών η οποία έχει αναδειχθεί το τελευταίο διάστημα λόγω των έκτακτων αναγκών που υπάρχουν στη χώρα εξ αιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Προκειμένου οι προσφορές να κατευθύνονται συντονισμένα σε σημεία όπου καταγράφεται μεγαλύτερη ζήτηση αλλά και τα προϊόντα να κατασκευάζονται σύμφωνα με όλες τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας, τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υγείας δημιούργησαν την πρωτοβουλία 3d-makers.gov.gr. Μέσω αυτής, απευθύνεται πρόσκληση στην «κοινότητα των makers» για να συμμετάσχουν στην παραγωγή του αναγκαίου εξοπλισμού, κατασκευάζοντας ασπίδες προστασίας προσώπου και hands-free πόμολα.

Στη σελίδα παρέχονται λεπτομερείς οδηγίες και προδιαγραφές, με σκοπό να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα για την επαρκή προστασία των εργαζομένων στον τομέα της υγείας κατά την διάρκεια της πανδημίας. Έτσι, όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στην παραγωγή του συγκεκριμένου εξοπλισμού θα δηλώνουν τα είδη και την ποσότητα που μπορούν να παράγουν, καθώς και το χρόνο παράδοσής τους.

Η αποστολή θα γίνεται στην Κεντρική Αποθήκη Υλικού του Υπουργείου Υγείας (Λεωφόρος Ειρήνης 2, Ταύρος) και κατόπιν θα διανέμονται στις μονάδες της χώρας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΚΛΕΩΝ

    Δηλαδη ποσοι μπορει να ειναι οι κατοχοι τετοιων εκτυπωτων που χρειαζεται να κανει και καλεσμα το κρατος?100....200?
    Γιατι δεν κανει καλεσμα στις ραφτρες που ειναι χιλιαδες????

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει