Επίθεση από αγέλη σκύλων δέχθηκε 22χρονος στο πάρκο Κρυονερίου, στην περιοχή του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη, γύρω στις 6:30 χθες (29/03) το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο νεαρός άνδρας περπατούσε στην περιοχή, όταν ξαφνικά του επιτέθηκαν σκυλιά που βρίσκονταν στο σημείο και παρά την προσπάθειά του να τα αποφύγει, δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Διερχόμενοι, που αντιλήφθηκαν το περαστικό και αντίκρισαν τραυματισμένο τον 22χρονο, τον μετέφεραν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Έχασε τη χωή του 65χρονος στην Πυλαία

Τη ζωή του έχασε ένας 65χρονος, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων πριν από λίγες ημέρες στην Πυλαία.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν από τις 6 Μαρτίου με σοβαρά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του στη Mονάδα Eντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου, όμως οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή,

Να σημειωθεί, ότι για το περιστατικό η εισαγγελέας Θεσσαλονίκης, Γ. Χατζηπαρασίδου, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δέχθηκε την επίθεση ο 65χρονος και για τον καταλογισμό ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών.