Με τον οδοντίατρο Γιάννη Δενδρή επικοινώνησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αφορμή για το τηλεφώνημα στάθηκε μια συζήτηση που είχε ο συγκεκριμένος γιατρός με ασθενή του στα social media και αφορούσε την άποψη που είχε ο κ. Δενδρής για τον πρωθυπουργό στο παρελθόν και σήμερα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονταν στο σχετικό post, ο κ. Δενδρής, όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν έδειχνε ιδιαίτερα θετικά αισθήματα για τον πρωθυπουργό, αλλά μετά την στάση που κράτησε ο κ. Μητσοτάκης, ο συγκεκριμένος γιατρός έδειξε να έχει αναθεωρήσει τα όσα πίστευε για τον πρωθυπουργό.

Μιλώντας στο MEGA ο γιατρός τόνισε: «Έχω αναθεωρήσει την άποψή μου γιατί σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε ο πρωθυπουργός ήταν πολύ αποτελεσματικός και πήρε πολύ γρήγορες αποφάσεις».

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν είναι ούτε μέλος, ούτε οπαδός της Νέας Δημοκρατίας, παρόλα αυτά ο πρωθυπουργός αντέδρασε άμεσα όταν διάβασε σχετικό δημοσίευμα στο parapolitika.gr.

«Η κουβέντα ήταν πολύ φιλική, ο πρωθυπουργός ήταν πολύ ανθρώπινος» είπε ακόμα ο κ. Δενδρής.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.